Felejthetetlen első közös, illetve hármas nyaralásunkról szól eme rövid beszámoló. A résztvevők Csandra, Imi, meg jómagam voltunk. No meg még sokan mások, akik szembe jöttek az úton…

Kedden Szegedről Pécsre száguldottunk. Tettünk egy sétát a Mecseken, és megtaláltunk egy forrást, amit már majdnem elveszettnek hittünk. Aztán tettünk egy bevásárló körutat is, ami kicsit kevésbé volt kellemes, ellenben tagadhatatlanul hasznos volt. A sietség ellenére a következő napi ébresztő 4 óra alvás után következett be, borongósan, álmoskásan, esőszöntyörgősen.

Egy kávé után késve indultunk, és nagy figyelemmel haladtunk a Balaton irányába. Csandra lett az én másik felem a vezetésben is, mindig rámszólt ha gyorsan mentem, ha lassan mentem, de főképp akkor, ha a tábla azt mutatta, hogy „itt mindenféle vadak ugorhatnak ki”. Veszprémben, ahol a város körüli elterelő út majdnem elterelt minket is, és a lelkierő legnagyobb megfeszegetésével sikerült csak átvészelni a számos eltévedést és körforgalmat, felszedtük Imrét.

Dörögdön mindenek előtt megebédeltünk. Utána sátrat vertünk. Kicsit koszos volt, kicsit görbe lett,de a miénk! Aztán felfedeztünk. De mindent nem is lehet elmondani, csak szavakat írok most majd gyorsan gyorsan, amik eszembe jutnak! Kürtőskalács, Crazy Dasy Jug Band, rom, sötét, kószálás, mákföld, amin átvágtunk, ír dalok, Hobo, horgászat, gólyaláb, mexikói vegyeszöldség, Völgy Vendéglő, velős pirítós, reggeli kávé, kertizuhany, gonosz vécésnéni, társasjáték, harmónia, sátor, ami otthonná lesz, otthonfelejtett forgalmi engedély, kisfröccs (sok), mulatós, jazz, folk, ska, ingyen ölelés, fagyi, föld, kaland, ilyesmi.

Ezek jutottak hirtelen eszembe. Szombaton még meglátogattuk a vitorlást Balatonfüzfőn, aztán hazamentünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alomvilagjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr181312705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása